Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

Természetes alapanyagokból összeállított hőszigetelő rendszer.

1 2 3 4
Kiváló hőszigetelés Tűzálló Víztaszító Hangszigetelő

Mi elhivatott ROCKWOOL hívők vagyunk. Az elmúlt 20 évben bebizonyították, hogy a legjobbak nem csak a világon hanem kicsi hazánkban is!!! A kőzetgyapot hőszigetelés és hangszigetelés forgalmunk nagy részét a ROCKWOOL termékek “viszik”. Tényleg a legjobbak!!

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer Budapesten.

Rockwool ecorock kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

ROCKWOOL ECOROCK FF homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer AKCIÓ! A homlokzati színes vakolat most AJÁNDÉK A ROCKWOOLTÓL!

Elindult a homlokzati hőszigetelések időszaka. A tavaszi hőszigetelést megcélozta a ROCKWOOL idén is. Tavaly nagyon nagy sikerrel járt.

 

Az ECOROCK FF kőzetgyapot rendszer kizárólag Frontrock MaxE kőzetgyapottal rendelhető.

Frontrock MaxE kőzetgyapot tábla – ZZ-ECOROCK kőzetgyapot ragasztó – AKE üvegszövet háló, PT-ECOROCK  Grunt M vagy S-T alapozó illetve az ECOROCK SIL vagy S kapart, illetve dörzsölt hatású vékony vakolat.

 

A ROCKWOOL a legkiválóbb forgalmazó aki már bizonyított nemcsak hazánkban de a világ minden táján!!

Páraáteresztő hőszigetelés jól szigetelő és szép homlokzattal. A kőzetgyapot kiváló minőséget jelent a homlokzati hőszigetelésben.

  • Használható utólagos szigetelésre, és beépíthető új építéshez is.
  • Otthona optimális szigeteléséhez milyen vastagságra van szüksége?

A kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer előnyei családi háza szigetelésénél:

  • kiváló páraáteresztő képesség
  • akusztikai szigetelés
  • páraáteresztő színvakolat, amely ellenáll a mechanikai sérülésekkel szemben
  • 10%-kal jobb hőszigetelés a normál EPS szigeteléshez képest

Többszintes épületeknél is kiváló hőszigetelő.

  • A kőzetgyapotos hőszigetelő rendszerek magas épületeknél is korlátlanul beépíthetők.

Rockwool kőzetgyapot hőszigetelő rendszer anyagai.

A rockwool kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer felépítése – ezeket kell megvásárolnia:

– homlokzati, vakolható kőzetgyapot hőszigetelő lap – ROCKWOOL Frotrock MaxE  kőzetgyapot tábla.
– speciális, kőzetgyapothoz való, páraáteresztő ragasztó
– üvegszövet háló
– szilikon alapozó szilikon vakolathoz
– páraáteresztő vödrös SZILIKON vakolat

Fontos tudnivaló!!  A KŐZETGYAPOT rendszerhez csak vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő lap, és speciálisan kőzetgyapot ragasztásához való páraáteresztő ragasztó, és páraáteresztő vödrös (szilikon) vakolat használható! Így lesz a rendszer teljes keresztmetszetében lélegző, páraáteresztő és hosszútávon működő.

A  Frontrock Max E homlokzati hőszigetelő rendszerhez szükséges anyagok a következők: Indítóprofil, Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapot tábla, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó és színes fedőréteg. A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja!

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely. Országos partnerhálózat!

Árakról kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email- címen.

Egy árajánlatot megérünk. A jobb oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer anyagok a következők: Indítóprofil, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó. A teljes rendszert akár azonnal  megvásárolhatja!

A Frontrock Max E kőzetgyapot hőszigetelő rendszer rögzítése részleges felületű felragasztás és dűbelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal és minősített dűbelekkel együtt használható. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek

Tulajdonság Jel Érték Mértékegység Vonatkozó szabvány
Neméghetőség A1 EN 13501-1
Deklarált hővezetési tényező λD 0,036 W•m-1•K-1 EN 12667, EN 12939

Méretek:

Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
70 600 1000 1,8
80 600 1000 1,8
100 600 1000 1,2
120 600 1000 1,2
140 600 1000 1,2
160 600 1000 1,2
180 600 1000 1,2
200 600 1000 1,2

 

Rockwool Ecorock FF kőzetgyapot hőszigetelő rendszer – Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapottal.

A  házunk homlokzata az egyik, ha nem a legnagyobb olyan felülete az épületünknek, aminek számos negatív környezeti hatásnak kell ellenállnia. Ilyenek például az időjárás okozta hatások, nedvesség (eső, hó), szél, UV sugárzás, hőingadozás, légköri szennyezések, illetve egy esetleges épülettűz esetén tűzhatás.

Éppen ezért a homlokzati hőszigetelő rendszer olyan építési rendszer, amelynek szigorú előírásoknak kell megfelelnie annak érdekében, hogy a megkívánt élettartamig megfelelő biztonsággal tudja betölteni szerepét az épületek homlokzatain. Ez már nem rólunk szól hanem a gyermekeinkről!!

 

A rockwool kőzetgyapot hőszigetelő rendszer anyagok a következők: Indítóprofil, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó. A teljes rendszert akár azonnal  megvásárolhatja!

A Frontrock Max E kőzetgyapot rögzítése részleges felületű felragasztás és dűbelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal és minősített dübelekkel együtt használható. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek.

A rockwool kőzetgyapot hőszigetelő rendszer kiváló választás. A legjobb anyag a piacon. Megéri a befektetés.

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer Budapesten