Rockwool hangszigetelő anyagok

 

Rockwool hangszigetelő anyagok gipszkarton falba, tetőtérbe. Akusztika, hangszigetelés gipszkartonba, kiegészítő szigetelésként a tetőtérbe. Rockwool Airrock és Steprock szigetelőanyagok Budapesten.

 

Az élet rockwool hangszigetelés nélkül!!

Rockwool hangszigetelő anyagok – nélkül!

Rockwool hangszigetelés

Rockwool hangszigetelő anyagok – a megoldás!

Rockwool Airrock hangszigetelő kőzetgyapot azonnal! LD, ND, HD, XD

Raktárainkban üveggyapot-kőzetgyapot-polisztirol termékek hő és hangszigetelő anyagok és gipszkarton termékeket tartunk rendszerszinten! Kivitelezőknek, projektekre egyedi árak!

Áruházaink Budapest. IX. és IV. kerület. Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr. Aktuális telephelyi készletről érdeklődjön. 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy info@avgroup.hu email. 

Rockwool hangszigetelő anyagok – megoldás a hangszigetelésre!  

Életünk nagy részét a négy fal között töltjük. Létfontosságú tehát, hogy azok az épületek ahol élünk és dolgozunk, oly módon épüljenek, hogy megakadályozzák a kinti zajok beszűrődését, és csökkentsék a helyiségek közötti áthallást. A zaj stresszt okoz, csökkenti a koncentrálóképességet, és rossz közérzetet eredményez. Erre megoldás a Rockwool hangszigetelő anyagok.

Rockwool hangszigetelő anyagok 4 testsűrűségben – rockwool airrock árak.

Az Airrock termékeket gipszkarton falba, tetőtérbe ajánljuk. 40 – 50 – 70 – 90 kg/m3 – es testsűrűségben. 

[table “4” not found /]

Rockwool lépés hangszigetelő anyagok – rockwool stepock árak.

A Steprock termékeket beton alá lépés/kopogás csillapításként ajánljuk. 120 kg/m3 testsűrűséggel.

Terméknév/vastagságTestsűrűségKiszerelésBruttó ár /m2
Steprock ND 20 mm120 kg/m39,6 m2/csom1036 Ft
Steprock ND 25 mm120 kg/m37,2 m2/csom1360 Ft
Steprock ND 30 mm120 kg/m36,0 m2/csom1554 Ft
Steprock ND 35 mm120 kg/m35,2 m2/csom1812 Ft
Steprock ND 40 mm120 kg/m34,8 m2/csom2073 Ft
Steprock ND 50 mm120 kg/m33,6 m2/csom2591 Ft
Steprock HD 30 mm140 kg/m36,0 m2/csom1649 Ft
Steprock HD 40 mm140 kg/m34,8 m2/csom2309 Ft
Steprock HD 50 mm140 kg/m32,4 m2/csom2749 Ft

Gipszkartonok, hangszigetelő gipszkartonok előtétfal, válaszfal és tetőtér szigeteléshez.

Gipszkarton típusokVastagságTáblaméretBruttó ár/m2
Normál gipszkarton 1200 x 200012,5 mm2,4 m2493 Ft
Normál gipszkarton 1200 x 20009,5 mm2,4 m2525 Ft
Normál gipszkarton 275 cm!!12,5 mm3,3 m2568 Ft
Impregnált gipszkarton 1200 x 200012,5 mm2,4 m2842 Ft
Tűzgátló gipszkarton 1200 x 200012,5 mm2,4 m2684 Ft
Tűzgátló Impregnált gipszkarton 1200 x 200012,5 mm2,4 m21036 Ft
Rigips Blue Acoustic RF hanggátló gipszkarton12,5 mm2,4 m2984 Ft
SINIAT/NIDA hanggátló gipszkarton12,5 mm2,4 m2940 Ft
Hajlítható gipszkarton6 mm3.12 m21334 Ft

 

Rockwool hangszigetelő szigetelőanyagok gipszkarton falba – típusok:

 

ROCKWOOL Airrock LD – Magastetők szarufák közti kiegészítő hőszigetelésre -Deltarock mellé,  padlásfödémre hőszigetelésre, gipszkarton válaszfalakba hangszigetelésre  

ROCKWOOL Airrock HD – gipszkarton előtétfalba válaszfalba, tetőtérbe.

ROCKWOOL Airrock ND – Akusztika hangszigetelő gipszkartonba, gipszkarton álmennyezet főlé

ROCKWOOL Steprock ND – lépésálló hangszigetelő anyag beton alá

ROCKWOOL Steprock HD – lépésálló hangszigetelő anyag beton alá illetve farost – faforgács – gipszkarton lemez alá.

ROCKWOOL Airrock XD – (XD = eXtra high Density, igen nagy testsűrűség) – A LEGERŐSEBB akusztikai szigetelés AKÁR STÚDIÓKBA!!

AIRROCK ND FB1 –  fátyolkasírozású – perforált fal és álmennyezeti rendszerek akusztikai anyaga

ROCKWOOL RST – falszegély aljzatbetonozáshoz

 

A ROCKWOOLkőzetgyapot szigetelőanyag tulajdonságai.

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.  

Felhasználási területeik

A Rockwool Airrock HD (HD = High Density, nagy testsűrűség)kőzetgyapot szigetelőanyag felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő gipszkarton válaszfalak és előtétfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és hőszigetelésként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A Rockwool Airrock ND (ND = Normal Density, normál testsűrűség) kőzetgyapot szigetelőanyag elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton előtétfalak és válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és hőszigetelésként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A Rockwool Airrock XD (XD = eXtra high Density, igen nagy testsűrűség) lemezek felhasználása elsősorban belső válaszfalak hangszigetelő előtét falszerkezeteiben, illetve a legmagasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Javasolt használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A Rockwool Airrock ND FB1 (ND FB1 = Normal Density, Fleece, Black, 1sided; normál testsűrűség, üvegfátyol, fekete, egyoldali) lemezek felhasználása elsősorban a hangelnyelési céllal épített, nyitott, perforált fal- és álmennyezeti rendszerek akusztikai, hangelnyelő betéteként ajánlott. A fekete üvegfátyol megakadályozza a kőzetszálak kiporzását, és a kőzetgyapot lemez felületének esztétikus megjelenést kölcsönöz. Kifejezetten javasolt a használata olyan szerkezetekben, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A Rockwool Steprock ND lemez különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére nedves esztrich úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.

A Rockwool Steprock HD lemez különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére száraz esztrich (például farost-, faforgács-, gipszkarton lemez) úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.

 

 

Szakmai tapasztalatunk és kivitelezőink javaslata alapján a normál gipszkartonokon kívül szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a RIGPS cég BLUE ACOUSTIC nevű termékét!

 

Hanggátló gipszkarton

Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkarton

 

A Rigips legújabb fejlesztésű, magyar gyártású Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkartonja biztosítja a lehető legalacsonyabb fokú zajszintet. Legyen szó új építésről vagy felújításról, kiváló megoldást jelent a válaszfalak megépítésénél. A könnyű szerkezetű gipszkarton a megszokott vastagságban magasabb hangszigetelési értéket tesznek lehetővé. Magasfokú hanggátlási tulajdonsága mellett nagyon jó tűzálló képessége biztonságossá teszi otthonát, ugyanúgy, mint az erre a célra kifejlesztett speciális, tűzgátló gipszkarton lapok. A kristályszerkezetű gipszmag beépített tűzoltóként funkcionál.