Rockwool hangszigetelő anyagok

Rockwool hangszigetelő anyagok gipszkarton falba, tetőtérbe.

Akusztika, hangszigetelés gipszkartonba, beton alá, szarufák közé a tetőtérbe. Rockwool Airrock és Steprock szigetelőanyagok Budapesten.  

Rockwool hangszigetelő anyagok

Rockwool hangszigetelő anyagok

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, gipszkarton és kazettás álmennyezet szakáruház vagyunk. 

Szigetelőanyag és gipszkarton üzleteink: Budapest 11. 9. és 4. kerület. Vidéken: Szeged, Pécs, Kecskemét, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza Győr. Telefonon is azonnal készletet ellenőrzünk. Hívjon bátran. 

Telephelyeink fő profilja a szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő rendszerek) valamint a gipszkarton és kazettás álmennyezeti rendszerek forgalmazása. Ha kíváncsi valamelyik termék árára hívjon telefonon és azonnal nézzük a készletet.

Szigetelőanyag és gipszkarton telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Telefonszámaink.06-70-651-0698
06-70-683-3330
email címünk.info@gipszkartonok.info.hu
9. ker. Budapest, Soroksári út 164.4. ker. Budapest, Madéfalva u. 111. ker. Budapest Repülőtéri út 2/a4400 Nyíregyháza, Kállói út 16.
6000 Kecskemét, Matkói út 16.8360 Keszthely, Epreskert u. 4.3531 Miskolc, Kiss Ernő utca 276724 Szeged, Pulz u. 46/A.
7623 Pécs, Közraktár út 7/b9023 Győr, Serfőződombi dűlő 3.8000 Székesfehérvár, Új Váralja sor 20.

Termék árakat a linkekre kattintva tekinthet meg.

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

Ajánlatkérés ITT is lehet.

Árajánlatkérő adataiRockwool Airrock hangszigetelő kőzetgyapot azonnal! LD, ND, HD, XD

Rockwool hangszigetelő anyagok a megoldás a hangszigetelésre!  

Életünk nagy részét a négy fal között töltjük. Létfontosságú tehát, hogy azok az épületek ahol élünk és dolgozunk, oly módon épüljenek, hogy megakadályozzák a kinti zajok beszűrődését, és csökkentsék a helyiségek közötti áthallást. A zaj stresszt okoz, csökkenti a koncentrálóképességet, és rossz közérzetet eredményez. Erre megoldás a Rockwool hangszigetelő anyagok.

Rockwool hangszigetelő anyagok 4 testsűrűségben – rockwool airrock árak.

Az Airrock termékeket gipszkarton falba, tetőtérbe ajánljuk. 40 – 50 – 70 – 90 kg/m3 – es testsűrűségben. 

[table “4” not found /]

Rockwool lépés hangszigetelő anyagok – rockwool stepock árak.

A Steprock termékeket beton alá lépés/kopogás csillapításként ajánljuk. 120 kg/m3 testsűrűséggel.

Terméknév/vastagságTestsűrűségKiszerelésBruttó ár /m2
Steprock ND 20 mm120 kg/m39,6 m2/csom1022 Ft
Steprock ND 30 mm120 kg/m36,0 m2/csom1533 Ft
Steprock ND 40 mm120 kg/m34,8 m2/csom2044 Ft
Steprock ND 50 mm120 kg/m33,6 m2/csom2555 Ft
Steprock HD 20 mm140 kg/m37,2 m2/csom1393 Ft - Csak egész raklapra kerekítve rendelhető
Steprock HD 30 mm140 kg/m36,0 m2/csom1991 Ft - Csak egész raklapra kerekítve rendelhető
Steprock HD 40 mm140 kg/m34,8 m2/csom2788 Ft - Csak egész raklapra kerekítve rendelhető
Steprock HD 50 mm140 kg/m32,4 m2/csom2613 Ft - készleten

Gipszkartonok, hangszigetelő gipszkartonok előtétfal, válaszfal és tetőtér szigeteléshez.

[table “11” not found /]
 

Rockwool hangszigetelő szigetelőanyagok gipszkarton falba – típusok:

ROCKWOOL Airrock LD – Magastetők szarufák közti kiegészítő hőszigetelésre -Deltarock mellé, padlásfödémre hőszigetelésre, gipszkarton válaszfalakba hangszigetelésre

ROCKWOOL Airrock HD – gipszkarton előtétfalba válaszfalba, tetőtérbe.

ROCKWOOL Airrock ND – Akusztika hangszigetelő gipszkartonba, gipszkarton álmennyezet főlé

ROCKWOOL Steprock ND – lépésálló hangszigetelő anyag beton alá

ROCKWOOL Steprock HD – lépésálló hangszigetelő anyag beton alá illetve farost – faforgács – gipszkarton lemez alá.

ROCKWOOL Airrock XD – (XD = eXtra high Density, igen nagy testsűrűség) – A LEGERŐSEBB akusztikai szigetelés AKÁR STÚDIÓKBA!!

AIRROCK ND FB1 – fátyolkasírozású – perforált fal és álmennyezeti rendszerek akusztikai anyaga

ROCKWOOL RST – falszegély aljzatbetonozáshoz

 

A ROCKWOOLkőzetgyapot szigetelőanyag tulajdonságai.

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hang szigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

A rockwool airrock kőzetgyapototok felhasználási területei.

A Rockwool Airrock HD (HD = High Density, nagy testsűrűség)kőzetgyapot szigetelőanyag felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő gipszkarton válaszfalak és előtétfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és hőszigetelésként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A Rockwool Airrock ND (ND = Normal Density, normál testsűrűség) kőzetgyapot szigetelőanyag elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton előtétfalak és válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és hőszigetelésként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A Rockwool Airrock XD (XD = eXtra high Density, igen nagy testsűrűség) lemezek felhasználása elsősorban belső válaszfalak hangszigetelő előtét falszerkezeteiben, illetve a legmagasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Javasolt használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A Rockwool Airrock ND FB1 (ND FB1 = Normal Density, Fleece, Black, 1sided; normál testsűrűség, üvegfátyol, fekete, egyoldali) lemezek felhasználása elsősorban a hangelnyelési céllal épített, nyitott, perforált fal- és álmennyezeti rendszerek akusztikai, hangelnyelő betéteként ajánlott. A fekete üvegfátyol megakadályozza a kőzetszálak kiporzását, és a kőzetgyapot lemez felületének esztétikus megjelenést kölcsönöz. Kifejezetten javasolt a használata olyan szerkezetekben, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A Rockwool Steprock ND lemez különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére nedves esztrich úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.

A Rockwool Steprock HD lemez különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére száraz esztrich (például farost-, faforgács-, gipszkarton lemez) úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.

 

Hanggátló gipszkarton lap a még jobb hangszigetelés eléréséért. 
Hanggátló gipszkarton

Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkarton

Szakmai tapasztalatunk és kivitelezőink javaslata alapján a normál gipszkartonokon kívül szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a RIGPS BLUE ACOUSTIC  hanggátló gipszkarton lapot! Ez a gipszkarton 6 kg-al nehezebb mint a normál karton ami azt jelenti, hogy nagyobb a testsűrűsége. Emiatt lett sokkal jobb a hangszigetelése. Ha ehhez hozzáteszünk egy szintén nagyobb testsűrűségű kőzetgyapotot akkor megoldhatjuk az áthallásokat, zavaró zajokat.  

A Rigips legújabb fejlesztésű, magyar gyártású Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkartonja biztosítja a lehető legalacsonyabb fokú zajszintet. Legyen szó új építésről vagy felújításról, kiváló megoldást jelent a válaszfalak megépítésénél. A könnyű szerkezetű gipszkarton a megszokott vastagságban magasabb hangszigetelési értéket tesznek lehetővé. Magasfokú hanggátlási tulajdonsága mellett nagyon jó tűzálló képessége biztonságossá teszi otthonát, ugyanúgy, mint az erre a célra kifejlesztett speciális, tűzgátló gipszkarton lapok. A kristályszerkezetű gipszmag beépített tűzoltóként funkcionál.