Rockwool lépésálló szigetelőanyagok

Rockwool

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok

 

 

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok. A födémek szigetelésekor a lépészajok csökkentése a cél

Üdvözöljük Önöket! Nem webáruház vagyunk, hanem valós raktárkészlettel rendelkező szakáruház. Nálunk a rockwool termékek azonnal elérhetők Budapesten! Kérjen árajánlatot telefonon vagy email – ben és azonnal vásárolhat.

Raktárainkban üveggyapot-kőzetgyapot-polisztirol termékek hő és hangszigetelő anyagok és gipszkarton termékek széles választékát tarjuk rendszerszinten! Kivitelezőknek, projektekre egyedi árakat alkalmazunk!

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr és Nyíregyháza. Árakról kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email- címen.

A jobb oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok – Rockwool Steprock ND

Hővezetési tényező λD 0,037 W•m-1•K-1
Névleges testsűrűség ρsm 120 kg•m–3

 

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok – Rockwool Steprock HD

Hővezetési tényező λD 0,038 W•m-1•K-1
Névleges testsűrűség ρsm 140 kg•m–3

 

Rockwool lépésálló szigetelőanyagok nedves esztrich alá. Terhelhető kőzetgyapot lemez.

Itt sem különb a helyzet mint más szigetelőanyag típusoknál. Természetesen van más megoldás is mint a kőzetgyapot szigetelés de jobb és természet barátabb az biztosan nincsen. Lehet polisztirolt beépíteni a ház minden területére de ezzel csak erősítjük a műanyag alapú nem természetes  anyagokat otthonunkban. Ha jól belegondolunk akkor a szelektív hulladék gyűjtés  is csak megerősítőleg hathat, hogy jobb döntés lehet hosszú távon a rockwool kőzetgyapot termék.  Hosszabb az élettartama, természetes anyag. Tudjuk, hogy drágább mint a polisztirol de környezetünk, földünk, gyermekeink megérnek ekkora befektetést!!!

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Steprock ND kőzetgyapot lépésálló lemez különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére nedves esztrich úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.

A Rockwool lépésálló szigetelőanyagok tulajdonságai

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

 

MÉRETEK:

Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
20 600 1000 9,6
       
30 600 1000 6,0
       
40 600 1000 4,8
50 600 1000 3,6