Rockwool Steprock HD lépésálló hangszigetelés

Rockwool Steprock HD lépésálló hangszigetelés

Rockwool Steprock HD lépésálló hangszigetelés

Rockwool Steprock HD lépésálló hangszigetelés

Rockwool Steprock HD lépésálló hangszigetelés födém szigetelésre.

A Rockwool Steprock HD lépésálló hangszigetelés az egyik legjobb anyag ha a vízszintes födémjét szeretné hang és hőszigetelni. Ebben a szegmensben ez a termék az egyik legkíválóbb anyag. Kivitelezőink sokszor dolgoznak ezzel az anyaggal. Nem érkezett soha panasz az anyag minőségére!

A Rockwool Steprock HD lépésálló hangszigetelés a a legjobb választás vízszintes födém hangszigetelésre!

 

Hővezetési tényező λD 0,038 W•m-1•K-1
Névleges testsűrűség ρsm 140 kg•m–3
 

 

 

A jobb oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely Győr , Nyíregyháza. Árakról kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu – n


A Rockwool Steprock HD
lépésálló kőzetgyapot különösen alkalmas vízszintes födémek lépéshang-szigetelésére száraz esztrich (például farost-, faforgács-, gipszkarton lemez) úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli. Megszünteti a vízszintes födémről érkező általános napi zajokat.  A Rockwool Steprock ND lépésálló kőzetgyapot használatával teljesen megszüntethető a födémek közti áthallás.

Kiváló hangszigetelő és hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű kőzetgyapot alapanyagból készül.