AIRROCK ND FB1

AIRROCK ND FB1

Fátyolkasírozott hanggátló kőzetgyapot. A fekete fátyolkasírozás meggátolja a kőzetgyapot szálak kiporzását, védi az anyagot.

 

Hangszigetelő kőzetgyapot tábla fal- és födémszerkezetekbe, perforált álmennyezetek fölé. Fekete üvegfátyol kasírozású kőzetgyapot hőszigetelő lemez 

A kőzetgyapot legkézenfekvőbb  tulajdonságai miatt, miszerint  korhadásálló, rágcsálók, gombák, rovarok, egyéb kártevők  nem támadják meg, messze a legszéleskörűbben felhasználható szigetelőanyag. Használják tűzgátlásra minden területen, kiváló hőszigetelő, egyes típusai pedig nélkülözhetetlenek akusztikai szigetelések készítésénél. Ilyen kőzetgyapot termék például a Rockwool AIRROCK ND FB1 is.

 

A jelenlegi országos szigetelőanyag alapanyaghiány miatt a termékek beszerzése akadozik, illetve a magas kereslet miatt általános hiánycikk lett.

Kőzetgyapot raktárkészletről kérjük érdeklődjön telefonon a 0670-683-3330 vagy 06-70-651-0698-as telefonszámon ahol azonnal készletet is tudunk ellenőrizni. Ha kéri akkor házhoz szállítjuk a szigetelőanyagokat.

Beszerzési idő sok esetben több hónapot is jelenthet, ezért kérjük minden esetben telefonon érdeklődjenek elérhető készlettel kapcsolatosan!

Szigetelőanyag és gipszkarton raktáraink: Budapest 11. 9. és 4. kerület. Vidéken: Szeged, Pécs, Kecskemét, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza Győr. Telefonon is azonnal készletet ellenőrzünk. Hívjon bátran. 

Telephelyeink fő profilja a szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő rendszerek) valamint a gipszkarton és kazettás álmennyezeti rendszerek forgalmazása. Ha kíváncsi valamelyik termék árára akkor nálunk azt azonnal megkapja.

Telephelyeink ahol megvásárolhatja a kőzetgyapot, üveggyapot és polisztirol szigetelőanyagokat, gipszkarton lapokat és minden rendszer anyagot. Normál, hanggátló, impregnált, tűzgátló, hajlítható, 15 – 20 – 25 – 30 mm vastag gipszkartonok és kazettás álmennyezet rendszereket Iis forgalmazunk és tartunk raktárkészleten!

Központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Termék árakat a linkekre kattintva tekinthet meg.

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

TERMÉKLEÍRÁS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, egyik oldalán fekete üvegfátyollal kasírozott kőzetgyapot lemez. A fátyolkasírozás megakadályozza a kőzetgyapot szálak kiporzását és erősíti a kőzetgyapot tábla hangelnyelési képességét. Kiváló anyag a Rockwooltól!!

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Az Airrock ND FB1 (ND FB1 = Normal Density, Fleece, Black, 1sided; normál testsűrűség, üvegfátyol, fekete, egyoldali) lemezek felhasználása elsősorban a hangelnyelési céllal épített, nyitott, perforált fal- és álmennyezeti rendszerek akusztikai, hangelnyelő betéteként ajánlott. A fekete üvegfátyol megakadályozza a kőzetszálak kiporzását, és a kőzetgyapot lemez felületének esztétikus megjelenést kölcsönöz. Kifejezetten javasolt a használata olyan szerkezetekben, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik.

A  ROCKWOOL AIRROCK ND FB1 KŐZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI. 

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

ROCKWOOL AIRROCK ND FB1 – CSOMAGOLÁS

Az Airrock ND FB1 lemezek ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, 1000×600 mm-es bálában kerülnek forgalomba. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók. 

AIRROCK ND FB1 – MÉRETEK, TERMÉKVÁLASZTÉK, CSOMAGOLÁSI EGYSÉG
Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
50 600 1000 6,0
60 600 1000 4,8
80 600 1000 3,6
100 600 1000 3,0
120 600 1000 2,4
140 600 1000 1,8
150 600 1000 1,8
160 600 1000 1,8