Hangszigetelés gipszkartonnal

Hangszigetelés gipszkartonnal.

Kivitelezőink ajánlásával bemutatjuk Önöknek a hazánkban kapható jelenleg egyedüli hanggátló gipszkartont amit a RIGIPS cég fejlesztett ki hazánkban. Természetesen, szigetelőanyagként javasoljuk a ROCKWOOL Airrock kőzetgyapot hangszigetelő anyagokat amivel tovább növelhetjük a hanggátlást. Oldalunkon erről a termékről bővebb leírást is találnak.

Valós raktárkészlettel rendelkező SZAKÁRUHÁZ VAGYUNK. Rockwool hőszigetelő és hangszigetelő kőzetgyapot, ursa, knauf és isower üveggyapot,  polisztirol hőszigetelő és hangszigetelő szigetelőanyagok széles választékát találják meg nálunk! A rockwool airrock hangszigetelő kőzetgyapot szigetelőanyagokat raktárkészleten tartjuk vagy rövid megrendelési idővel átvehetők raktárainkban. Raktáraink-telephelyeink: Budapest 11. 9. és 4. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Kecskemét, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr. 

Telephelyeink fő profilja a szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő rendszerek) valamint a gipszkarton és kazettás álmennyezeti rendszerek forgalmazása. Ha kíváncsi valamelyik termék árára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Telephelyeink aktuális készletéről érdeklődjön email-ben vagy telefonon! Hívja a kolléganőt.

Központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

Árakat a linkekre kattintva tekinthet meg.

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

Árajánlatkérő adataiHanggátló gipszkarton

Hangszigetelés gipszkartonnal – Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkarton

Rockwool hangszigetelő anyagok

Rockwool hangszigetelő anyagok

 

Rigips Blue Acoustic. Amikor a kivitelezők fózolják/vágják ezt a gipszkartont, úgy néz ki mint egy albínó sündisznó. A gipszkarton úgy tele van üvegszállal, hogy kb 7 kg-al nehezebb a normál gipszkartonnál. Pedig minden méretük azonos. Csak egy eltérés van. A testsűrűség! Mert ez a lényege a hangszigetelésnek. Ezért erős hangszigetelő gipszkarton a Blue Acoustic.

Raktáraink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr és Nyíregyháza.

Raktárainkban üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol termékek hő és hangszigetelő anyagok és gipszkarton termékek széles választékát tarjuk rendszerszinten! Kivitelezőknek, projektekre egyedi árakat alkalmazunk! Árakról kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email- címen.

A jobb oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára!

 

Hanggátlási feladatok

A gipszkarton rendszerekkel megépíthető építészeti akusztikai feladatok csoportosítása:

• Meglévő falak utólagos hangszigetelése – a gipszkarton visszaszedésével vagy új előtétfal építésével a régi elé.
• Új hanggátló falak építése

A hangszigetelő gipszkarton falakhoz szükséges anyagok

 • Blue Acoustic RF vagy RFI 12,5 gipszkarton
 • UW gipszkarton profil
 • CW gipszkarton profil
 • PAE – szigetelő szivacscsík
 • 212/3,5×25 önmetsző gyorsépítő csavar
 • 212/3,5×35 önmetsző gyorsépítő csavar
 • BTS 6/40 Beütő dűbel
 • Üvegszál erősítésű hézagoló gipsz
 • Üvegszövet hézagerősítő szalag
 • Üvegszál erősítésű glettelő anyag Q4 felületi minőséghez
 • Kőzetgyapot – Airrock  hangszigetelő kőzetgyapot

Emelt hanggátlású gipszkarton falak

Hangszigetelés gipszkartonnal

Hangszigetelés gipszkartonnal

 

Az emelt hanggátlású gipszkarton falak készítésénél a Rigips Blue Acoustic ÉS Lafarge hanggátló és tűzgátló gipszkarton alkalmazásával a válaszfalszerkezetek a szokásos szerkezeti vastagságok megtartásával sokkal magasabb hangszigetelési értéket képesek biztosítani. Erre jelent megoldást a RIGIPS Blue Acoustic 2.0 és a Lafarge gipszkartonnal történő hangszigetelés és rockwool airrock kőzetgyapot hangszigetelő termékcsalád. Kiváló rendszert alkot a RIGIPS és a ROCKWOOL így a maximális hangszigetelő hatást tudjuk elérni. Hivatalosan bevizsgált mért eredmény nincsen ugyan de kb 49-55 decibelt képes „megfogni” ez a rendszer. Mindkét terméket meg tudja vásárolni budapesti raktárainkban.

Az akusztikai kényelem alacsony zajszintet jelent. Az alacsony zajszint egy helyiségen belül a megfelelően kiválasztott hangszigetelő szerkezetek kiválasztásával biztosítható, amelyek megakadályozzák a nem kívánatos környezeti zajok terjedését.

A hanggátlási igény mellett nem ritka, hogy a szerkezetnek tűzgátlást is biztosítani kell, akár az épületek magasabb páratartalmú helyiségeiben is, úgy mint fürdőszobák, vizes blokkok.

A Blue Acoustic hanggátló gipszkarton minden igényre megoldást kínál, mert egyszerre hanggátló, tűzgátló és impregnált is.
Ez jelentősen leegyszerűsíti munkánkat, és költségeket takaríthatunk meg, mert egy típusú építőlemezzel a teljes épület kivitelezhető. A Rigips Blue Acoustic gipszkarton remek megoldás!! 

–          szállítási előkészületek (pl.: komissió) leegyszerűsödnek

–          raktári és építési helyszínen nincs szükség típusonkénti tárolásra

–          egyszerűbb a tervezés és a költségvetés készítése

 

Hangszigetelés javítása gipszkarton előtét vagy válaszfal esetén. Hogyan javíthatom utólag egy elkészült gipszkarton válaszfal hangszigetelését?

 

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?