ROCKWOOL Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot

ROCKWOOL Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot 

Akusztikai hangszigetelés. 90 kg-os testsűrűségével az egyik legerősebb hangszigetelő kőzetgyapot szigetelőanyag. A tervezői és kivitelezési ajánlásokban kedvelt anyag. Műszaki tartalma garancia a minőségre! Rigips Blue Acoustic hanggátló gipszkartonnal együtt használva 50 decibel feletti hanggátlást is elérhetünk az előtétfalnál, válaszfalnál!! Raktárról vagy rendelésre. Érdeklődjön: 06-70-683-3330

ROCKWOOL Airrock XD kőzetgyapot árak

További termék árakat itt talál.

Hőszigetelő és hangszigetelő szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton árak ITT  – Kazettás álmennyezet árak ITT

[table “21” not found /]

 

Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot kapcsolat és telefonos készletellenörzés

Raktárainkban üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol hő és hangszigetelő anyagok és gipszkarton termékek széles választékát tarjuk rendszerszinten! Kivitelezőknek, projektekre egyedi árakat alkalmazunk! Raktáraink: Budapest 9. és 4. kerület. Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Győr, Miskolc, Keszthely és Nyíregyháza. 

Központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Itt kérhet írásban árajánlatot.

Árajánlatkérő adataiVALÓS RAKTÁRKÉSZLET!!

 

Hangszigetelés. A hangártalom már népbetegség.

A zaj emberekre képes úgy fiziológiai, mint pszichológiai hatást kifejteni, zavart okozva az olyan alapvető tevékenységekben, mint az alvás, a pihenés és a kommunikáció.  A zaj nemcsak alvászavarokat, kellemetlenségeket és halláskárosodást okoz, hanem más egyéb olyan problémákat is, mint például az érrendszeri zavarok. 

Mindezek elkerülésére, családunk nyugalmának érdekében javasoljuk a ROCKWOOL Airrock hangszigetelő kőzetgyapot alkalmazását. Amennyiben kérdése van a ROCKWOOL termékekkel kapcsolatban kérem keressen. Kivitelezőink és értékesítőink gyakorlati tapasztalatait megosztjuk Önökkel. 

 

ROCKWOOL Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot

ROCKWOOL Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot

Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot
Hővezetési tényező λD 0,037 W•m-1•K-1
Névleges testsűrűség ρsm 90 kg•m–3
 

 

MÉRETEK, TERMÉKVÁLASZTÉK, CSOMAGOLÁSI EGYSÉG

Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
40 600 1000 4,8
50 600 1000 3,6
60 600 1000 4,8
80 600 1000 2,4
100 600 1000 1,8

 

A ROCKWOOL Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot felhasználási területei.

A Rockwool Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot (XD = eXtra high Density), igen nagy testsűrűség) lemezek felhasználása elsősorban belső válaszfalak hangszigetelő előtét falszerkezeteiben, illetve a legmagasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Javasolt használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik. 

Az Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot tulajdonságai.

Kiváló hőszigetelő kőzetgyapot termék. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.