Rockwool deltarock 120 mm

Rockwool deltarock 120 mm – országos házhoz szállítással.

Rockwool deltarock 120 mm

Rockwool deltarock 120 mm

Rockwool deltarock 120 mm

A tetőtéri szigetelő anyagok méretei: 5-10-12-15 cm. A tavalyi évben az átlagos tetőtéri szigetelés vastagság 15 cm volt. Legalább 20 – 25 cm kellene már most is mert olyan melegek jönnek, hogy csak ez fog tudni megvédeni minket a hőségtől. A jó rockwool rétegrend a tetőtérbe: – 15 cm deltarock és 20 cm multirock vagy airrock LD. A 2 rétegben, kötésben – eltolásban rakott szigetelés a legjobb megoldás. 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, gipszkarton és kazettás álmennyezet szakáruház vagyunk. 

Szigetelőanyag és gipszkarton üzleteink: Budapest 11. 9. és 4. kerület. Vidéken: Szeged, Pécs, Kecskemét, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza Győr. Telefonon is azonnal készletet ellenőrzünk. Hívjon bátran. 

Telephelyeink fő profilja a szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő rendszerek) valamint a gipszkarton és kazettás álmennyezeti rendszerek forgalmazása. Ha kíváncsi valamelyik termék árára hívjon telefonon és azonnal nézzük a készletet.

Szigetelőanyag és gipszkarton telephelyeink ahol megvásárolhatja a kőzetgyapot, üveggyapot és polisztirol szigetelőanyagokat, gipszkarton lapokat és minden rendszer anyagot.

Központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

Termék árakat a linkekre kattintva tekinthet meg.

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

Ajánlatkérés ITT

Árajánlatkérő adataiRockwool deltarock 120 mm

TERMÉKLEÍRÁS: A rockwool deltarock 120 mm műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot tábla melynek a mérete 1000×600 mm – 100×60 cm.  Kiváló hőszigetelő. Nem éghető.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: A szabadalmaztatott ROCKWOOL Deltarock  lemezek különösen alkalmasak a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. Rögzítést nem igényel mert kiváló testsűrűsége miatt öntartó és soha nem esik össze. A testsűrűsége 35 kg/m3, hővezetési tényező: 0,037 W/mK. Célszerű páraáteresztő tetőfólia alkalmazása és a teljes szarufamagasság kitöltése.

A szarufák magassága sokszor nem elegendő a hatékony hőszigetelés eléréséhez. Erre az esetre a Rockwool egy kiegészítő szigetelést javasol, a Multirock-ot, melyet a szarufák alá kell helyezni: egyszerűen csak aszarufák közé kell szorítani, s már kész is van. Alkalmas még: szerelt falak, födémek szigetelésére. Deklarált hővezetési tényező: 0,037 W/mK. Vastagságok: 50 – 100 – 120 – 140 – 150 – 160 mm. Nagyon népszerű tetőtér szigetelő anyag melyet a kivitelezők is előszeretettel alkalmaznak!

A Rockwool kőzetgyapotok vágási veszteség nélkül beépíthetőek! Öntartó az anyag, beszorul a szarufák közé.

A Rockwool Deltarock 120 mm kőzetgyapot tulajdonságai:

Kiváló hőszigetelő kőzetgyapot. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jó hangszigetelő, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül. 

Rockwool Deltarock 120 mm csomagolása.

A Rockwool Deltarock 120 mm-es lemezek Rockwool feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, derékszögű háromszög alakra vágva, bálában kerülnek forgalomba. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók.

További rockwool kőzetgyapot raktárkészletünk egy kis képi segítséggel.

Tetőszigetelő anyagok Homlokzati szigetelőanyagok Lépésálló szigetelőanyagok Többcélú szigetelőanyagok

tetőtér szigetelőanyagok

tetőtéri anyagok

homlokzati anyagok

homlokzati anyagok

lépésálló anyagok

lépésálló anyagok

többcélú anyagok

többcélú anyagok

Deltarock Frontrock Steprock ND Multirock
Dachrock Frontrock MAX E Steprock HD Fixrock
Airrock-LD RP-PL RT-U Fixrock FB1
      Airrock ND
      Airrock XD
      Airrock HD
      Airrock ND-FB1

 

Partneroldalunk: www.szigeteloanyagarak.hu és www.gipszkartonarak.hu

További anyagaink:  GIPSZKARTONOK RENDSZERSZINTEN http://gipszkartonarak.hu/